Terhesség alatt Diprophos injekció

Tisztelt Doktor Úr! Babát várok, hat hetes vagyok. A lábamban csonthártyagyulladás van.Erre illetve achilles in gyulladásra kaptam lézerkezelést, mielőtt kiderült a várandóság. A kérdésem az lenne hogy ez okozhat e problémát. A csothártyagyulladás is jobb lett de még mindig nem gyógyult meg. A reumatológus Diprophos injekciót akar beadni szerinte ez az egyetlen lehetőség mert ilyenkor fizikoterápia már nem adható, és más is kap terhesség alatt.Eddig nem járultam hozzá mert félek mivel szteroid.Ön szerint ha beadatnám okozna problémát, főleg hogy így az elején vagyok. Már van két egészséges gyermekem, de volt egy vetélésemm jelenleg is Duphaston szedek.Köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

A szteroid magzat károsító hatását nem írták le. A magzati tüdő érlelésére használatos koraszülés lehetősége esetén terhességben.

A korábbi lézer kezelés nem jelent akkora kockázatot, hogy a terhesség kiviselése ellen- javallt lenne.Terhesség alatt a lézer kezelés nem javasolt.

Kérdés: 2015. augusztus 21., 16:16; Megválaszolva: 2015. augusztus 23., 21:29
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lehet baja?
Császármetszés utáni menzesz
vizes folyás
Ez mit jelezhet? Terhesség...
A ciklus és a lencse