Laborvizsgálat értelmezése

Tisztelt Doktor Úr! Kérem segítsen az alábbi laborvizsgálat értelmezésében. A vizsgálatra hormonzavar és acné miatt kaptam beutalást. 24121 Lutenizáló hormon: 10, 4 IU/1 -Follikuláris fázis: 2, 39-6, 6; Középidő: 9, 08-74, 4; Luteális fázis: 0, 9-9, 33; Postmenopausa: 10, 39-64, 54; Oralis contrac: 0-8 24120 Follikulust stimuláló h.: 2, 80 IU/1 -Follikulris: 3, 0-14, 4; Középidő: 5, 8-21, 0; Luteális: 1, 2-9, 0; Postemopausa: 2, 15-153; Orális contrac: 0-4, 9 24350 Progeszteron: 1, 130 nmol/L -Follikuláris: 1, 0-3, 8; Luteális: 2, 3-56, 6; Postmenopausa: 0, 018-3, 20; Terhes nő első trimeszter: 29, 6-106; Második trimeszter: 93, 8-159; Harmadik trimeszter: 264-509 24320 Ösztradiol: 332, 0 pmol/L -Follikuláris: 0-308, 4; Középidő: 125-1468; Luteális: 99-903; Postmenopausa: 0-341, 4; Oralis contrac: 0-374 24398 Totál tesztoszteron: 1/100nmol/L < 2, 530 valid 24171 Prolactin: 216, 00 mIU/l 40, 00-530, 00 valid 24061 TSH: 1, 3300 mIU/l 0, 4000 - 4, 0000 valid

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

A leírt labor vizsgálati értékek normális értékeket mutatnak.

Kérdés a menstruációs ciklus hányadik napján lettek levéve. A ciklus első felében 3 napon vagy a másodikban 20. nap környékén.Peteérést nem mutat az eredmény.

Vérzés zavar esetén, gyógyszeres kezelés jön szóba.

Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.
Kérdés: 2015. augusztus 13., 11:12; Megválaszolva: 2015. augusztus 13., 22:05
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lehet baja?
Tisztelt doktor/doktor nő! Sajnos az történt, hogy Szeptember 19-23. menstruáltam és valahogy bennem maradt egy tampon, nem éreztem semmit és a...
Császármetszés utáni menzesz
Tisztelt Doktor Úr! Tavaly novemberben szültem császármetszéssel, február közepéig szoptattam. A menzeszem januárban már megjött és egészen...
vizes folyás
Kedves Doktor Úr! Soha nem szültem és egészséges életmódot folytatok. Tavalyi leletemen ez van: tátongó méhszáj, portio folytatásában...
Ez mit jelezhet? Terhesség...
Tisztelt Doktor Úr! Azzal a panasszal/kérdéssel fordulnék Önhöz, hogy 4.napja késik a menstruációm, 3 pozitív tesztem van, a tegnapi a legerősebb....
A ciklus és a lencse
Tisztelt Doktor Úr! Véleményét és segítségét szeretném kérni a következő esettel kapcsolatban. A korábban rendszeres menstruációs vérzésem...