4 5 hetes terhesség

Üdvözlöm! Tegnap reggel csináltam egy terheségi tesztet ami pozitiv lett, ma elmentem orvoshoz s nem látot gravra utaló jelet UH-n, vérvételre elküldött az is kimutata a terhességet. s azt irta DG: amenorrhoea sec. Susp.ad.grav.estraut. St.p.sect.caes ez mit jelent? Gond lenne a terhességemmel?

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

A leírtak alapján felmerül a lehetősége a méhenkivüli terhességnek.

A terhességi vizelet teszt pozitív, azonban terhesség ultrahang vizsgálattal nem látszik.

A diagnózis: vérzés kimaradás, a méhenkivüli terhesség megfigyelése, előzetes császármetszés.

Vérből is meg kell vizsgálni a terhességi hormont, a béta HCG-t egymást követően és ultrahang

vizsgálattal a terhesség helyét keresni.Ha méhenbelüli akkor rendben van, ha méhenkivüli akkor

annak kezelése, beavatkozás jön szóba.

Alhasi görcs, fájdalom, rosszul lét esetén azonnali kórházi jelentkezés szükséges.

Kérdés: 2015. augusztus 11., 19:06; Megválaszolva: 2015. augusztus 12., 00:41
Kérdések és válaszok: Egyéb
Zsibbad mindkét lábam, mi lehet az...
Tüdő Ct Eredmény
Vèrkèpem elemzese
PostCovid véreredmény eltérés
Gyomorpanaszok