Mióma + hüvelyi UH eredmények

Tisztelt doktor úr, az lenne a kérdésem, hogy 1. hüvelyi UH-gal észrevehetők-e a méhszájon/méhnyakon lévő vagy onnan kiinduló elváltozások. Természetesen nem a sejtszintű, mikroszkopikus nagyságúakra gondolok, hanem ami már panaszt okozhat (vérzés, vizelettartási zavar, csontfájdalom) , vagyis hogy egyáltalán belátható-e ezzel az eszközzel ez a terület. 2. Miómám van, és az utóbbi 3 évben rendszeresen ellenőriztetem hasi ill. hüvelyi UH-gal. Ezzel kapcsolatban azt kérdezném, hogy hogyan lehetséges az, hogy hasi UH-gal már 3 évvel ezelőtt és most is 2× akkorának látta egy szonográfus orvos - 3 cm körülinek, és 1 éve és most is 1, 7 cm körülinek az Uh-os orvos a nőgyógyászaton hüvelyi UH-gal. Melyik eredménynek lehet hinni így? Köszönöm válaszát előre is.

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

Az első kérdésre a válasz az nem. A vérzés, vizelettartás, csontfájdalom nem látható.

A szervi elváltozás az látható, alakja, nagysága, hossza.

A második kérdés: a hüvelyi ultrahanggal a méhről, miómáról részletesebb és pontosabb leírás adható hüvelyi ultrahang vizsgálattal.

Kérdés: 2015. július 28., 19:45; Megválaszolva: 2015. július 28., 23:06
Kérdések és válaszok: Egyéb
Vèrkèpem elemzese
Gyomorpanaszok
Oltás utáni COVID ("családi...
Édesanyám szenvedésének...
A fájdalom oka lehet-e gerinc...