Emlő váladékozás

Tisztelt Doktor úr! Az a problémám, hogy a bal mellem a mellbimbó környékén érzékenyebb mint a jobb, és időnként váladékozik. (csak a bal) Keveset, és átlátszó, vagy halvány sárga a színe. Nagyon megijeszt a dolog. Már néhány éve tart. Minden évben megyek rákszűrésre, mammográfiára, tüdőszűrőre, stb. Sosem találnak semmi kórosat, mégis félek. Az idén is voltam már rákszűrésen, és a doktor úr megnézte a mellemet is, de semmit nem észlelt. Most augusztus 13-án megyek mammográfiára, de addig is kíváncsi lennék az ön véleményére! Amit tudni kell, menstruációm rendben van, nincs különösebb panaszom, és antidepresszánst szedek már hosszú idő óta. De az a gyógyszer nem írja mellékhatásként a mell váladékozást. Kérem írja le a véleményét Doktor úr! Nagyon köszönöm előre is, h. időt szakít rám! Üdvözlettel: Tünde

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

Az emlő vizsgálat mielőbb javasolt.Szervi eltérés kizárása után ennek hormonális oka van, ennek gyógyszeres kezelése szükséges.

Azt tudni kell, hogy az antidepresszáns hormonálisan befolyásolhatja panaszát és a menstruációt is. A mammografia után ezt beszélje meg kezelő orvosával.

Kérdés: 2015. július 10., 07:44; Megválaszolva: 2015. július 10., 21:07
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lehet baja?
Császármetszés utáni menzesz
vizes folyás
Ez mit jelezhet? Terhesség...
A ciklus és a lencse