Tályog a mellbimbón

Tisztelt Doktor Úr! Kisbabámat szoptatom, és a mellbimbóm felületén hólyag alakult ki, és szerintem ez begennyesedett, bár szivárogni nem szivárog. Mit lehet tenni? Szoptathatom-e tovább a babámat ebből a mellből? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza egy témában

A. mell vizsgálata tanácsos szakorvossal.

Az emlő bimbó kirepedése, sebesedése estén a szoptatás folytatható bimbó védő alkalmazásával. Mellre kenőcs alkalmazása szükséges.

Kérdés: 2015. június 30., 14:06; Megválaszolva: 2015. június 30., 15:02
Kérdések és válaszok: Egyéb
Vèrkèpem elemzese
PostCovid véreredmény eltérés
Gyomorpanaszok
Oltás utáni COVID ("családi...
Édesanyám szenvedésének...