Klebsiella

Tisztelt Doktor úr! Nagyon röviden próbálom a hónapok óta tartó procedúrámat leírni! Vér volt a vizeletemben/van is/nagyon csípett.Urológus kezelt és küldött ultrahangra, nőgyógyászhoz! Ultrahang negatív, a nőgyógyász heveny vulvoganitiszre kezelt Kloinnal Femifloval.Vizelettenyésztés negatív, vérvétel gyulladást és vért mutat! Tünetek nem igazán múltak, baktériumtenyésztés klebsiellát talált! 10 napra kaptam 1 szem Femiflót és 10szem 500mg-os Levoxát. A hetedik napon jobb lett, de vizelésnél még mindig érzékeny volt a lágyék rész, közben menstruáltam is. A kúra után Lactoffel következett, de a gyógyszer elfogyása után 3 nappal visszatértek a tünetek! Lüktetően fáj a lágyék, kisugárzik majdnem a csípőcsontig, combhajlatba/farcsontba? /valamint olyan mintha lüktetne a végbelem.Kérem Doktor Úr, mondja meg, hogy mi lehet ez!? Baktérium okozhat ilyen kiterjedésű tüneteket? Nagyon el vagyok keseredve! Köszönettel: Andi

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

A véres vizelet miatt urológia szakvizsgálat ismét javasolt.

A szervi eltérés kizárása után a kitenyésztett kórokozó célzott antibiotikus kezelése jön szóba. A hüvelygyulladás kezelése szintén szükséges elsősorban szájon át alkalmazható gomba és baktérium ellenes készítményekkel. Az alkalmazott antibiotikum készítmény ismétlése is megoldás lehet.

Szervi eltérés hiánya esetén a gyógyszeres kezelésnek eredményre kell vezetnie.

Kérdés: 2015. június 20., 15:26; Megválaszolva: 2015. június 20., 16:01
Kérdések és válaszok: Egyéb
Zsibbad mindkét lábam, mi lehet az...
Tüdő Ct Eredmény
Vèrkèpem elemzese
PostCovid véreredmény eltérés
Gyomorpanaszok