Lágyéksérv, terhesség

Üdvözlöm! Jövő hétre van időpontom lágyéksérv műtétre (2x1 cm-es sérv) . De fenn áll az esély, hogy közben teherbe estem. Csütörtökön kell visszamennem az orvosomhoz, de már nem tudok várni. El kell halasztani a műtétet vagy mire számíthatok?

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

A terhesség alatt sérv műtét végzése nem javasolt. Elsődlegesen tisztázandó a terhesség léte, ezt a sebész és az altató orvos is kérni fogja.

Kizáródott sérv esetén természetesen szükséges a sebészi beavatkozás végzése.

Kérdés: 2015. június 15., 19:51; Megválaszolva: 2015. június 15., 21:12
Kérdések és válaszok: Egyéb
Post covid nehézlégzés
Laboratóriumi eredmény
Lenyeltem!
Izomrángás
Serum Calcium