Beutottem a halantekomnal a fejem

Kedves Webbeteg! Egy olyan problemam lenne, 2 napja terdelve nyujtozkodtam a kisasztal es fotel kozott egy jatekert, nem ertem el picit jobban nyujtozkodtam es a halantekommal pont eltalaltam a fotelkarfa aljat ami nem puha, kb. 2 cmrol, tehat nem lenduletbol csak eppen hogy. Nem fajt csak ereztem h picit neki koccoltam. A kerdesem hogy ebbol lehet vmi bajom? Mivel ahalantekrol van szo nagyon megijedtem. Fejfajas emelyges, tompasag ilyesmi elotte is volt mar, most is van. (faradsag, kimerules, nem eves, menstruacio) voltam dokinal csinaltatott rontgent, ami nem csoda h negariv lett hisz akkorat nem utottem meg, csak panikolok hogy nehogy kesobb legyen egy hirtelen baj, annyi sok rosszat hall az ember.Sokat szorongok, panikolok: ( Kerem nyugtassanak meg: (

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza fejsérülés témában

Vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ adni. Leírása alapján minimális az esélye, hogy bármilyen komolyabb sérülése lenne. Ha a meglévő tünetei 2-3 nap alatt nem enyhülnek, vagy ha fokozódnak, akkor keressen fel egy baleseti szakrendelést! Addig is bő folyadék fogyasztás, pihenés, tűző nap kerülése.

Kérdés: 2015. június 06., 16:47; Megválaszolva: 2015. június 12., 20:32
Kérdések és válaszok: Egyéb
Post covid nehézlégzés
Laboratóriumi eredmény
Lenyeltem!
Izomrángás
Serum Calcium