Enoimetriózis-e?

Üdvözlöm! Teljes elkeseredettségem fordulok önhöz. Panaszaim kezdete második gyermekem születése után kezdődtek, akit 2014. augusztusában hoztam a világra császármetszéssel. Szülés után három hónappal, tompa nyilallásokat kezdtem érezni a végbéltájékon. Nem foglalkoztam vele mondván elmúlik. Csak hogy ezek a nyilallások egyre erősebbek lettek. Néha végbéltájékon éreztem, néha hüvelyben, néha nem tudom behatárolni csak azt érzem hogy rettenetesen nyíllal alulra. Ez a fájdalom egyre élesebb. 2 hónapja menstruációkor rettenetesen fáj a székletürítés és nagyon görcsölök. Voltam hasi ultrahangon azt mondták miómám van, na meg egy 2, 5 cm epekövem. Elmentem nőgyógyászhoz azt mondta minden a legnagyobb rendben van, de csak hüvelyi ultrahangot készített. 2x volt véres székletem, elküldtek colonoscopiára az negatív lett. elküldtek gerinc ct-re ott találtak kettő kezdődő gerincsérvet. Az mondják biztosan azért nyíllal. De egyszerűen nem hiszem el hogy egy sérv ilyen erős fájdalmat okozhat kezdődő stádiumban. Na meg ott van a véres széklet, az mitől volt? Ön mit tanácsol? Hasi ultrahangon látott valamit az orvos. Létezik hogy a hüvelyiultrahang nem mutatta ki azt amit a hasiultrahangon láttak? Előre köszönöm válaszát

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Tekse István válasza eosis? témában

Kedves Kérdező!

Panaszait több - belet érintő - probléma is okozhatja, természetesen ebben a listában benne van az endometriózis is, de a görcsöket az Ön által leírt myoma is okozhatja. Kontrollvizsgálat szükséges melyben állok szíves rendelkezésére.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2015. április 08., 14:02; Megválaszolva: 2015. április 19., 09:27
Kérdések és válaszok: Egyéb
Serum Calcium
Vérhigító oltásra
Lehet COVID utóhatás?
Covid oltás után alkohol?
Hasi fájdalom