• Ambulláns lap

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot doktornő! Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy múlt héten 3 napot beteg voltam ezért nem mentem dolgozni. De a saját házi orvosom épp szabadságon volt máshoz kellett mennem tőle egy ambuláns lapot kaptam amivel vissza kell mennem az orvosomhoz. Viszont én már a mai napon mennék dolgozni de csak délután rendel az orvosom és én is délután dolgozom. A kérdés az lenne, hogy csak én személyesen kérhetem a táppénzt arra a 3 napra vagy párom is bemehet és az ambuláns lappal?

        Dr. Szanyi Andrea válasza a táppénz témában

        Kedves Kérdező! Gondolom, hogy a háziorvosa is ismeri Önt és a betegségről dokumentációval is rendelkezik, nem látom akadályát, hogy a hozzátartozó intézze el az adminisztrációt. Viszont sajnos a Webbeteg oldalán a feltett kérdésre aznapi válasz nem lehetséges, így feltételezem, hogy mire soraimat olvassa a problémája már megoldódott.


        Kérdés: 2015. március 30., 10:19; Megválaszolva: 2015. március 31., 14:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Az urológus is csak ember
        Dr. Bánfi Gergely urológussal beszélgettünk a Movember mozgalomról.
        Hüvelyfolyás és terhesség
        Pánikba esni nem szabad. Bízzunk a segítségben.
        A dohányfüstbe ment terv
        Mindenki azzal jár a legjobban, ha rá sem szokik a dohánytermékekre.