Mirena, Levosert

Tisztelt Doktor Úr! 5 évig volt fennt a Mirena, ami a tegnapi napon került lecserélésre Levosertre. A beavatkozás közben, utána volt egy kis vérzés, éjszaka nem, de most ismét van vérzés. Ez normális? Mert én arra gondoltam, hogy ahogy eddig fent volt a Mirena és nem volt mellette vérzés (max. egy évben egy-két alkalommal minimális pecsételés pár napig) és elvéknyodott a méhnyálkahártya, így a csere után sem lesz. Vagy ez most még a beavatkozás miatt van, hány napig normális? Köszönöm szépen választát Tné

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

A méhen belüli eszköz felhelyezés miatt lehet vérzése.Ez rövid ideig tarthat, egy normális menstruáció idejéig.

Kérdés: 2015. március 18., 11:03; Megválaszolva: 2015. március 19., 23:24
Kérdések és válaszok: Egyéb
Laboratóriumi eredmény
Lenyeltem!
Serum Calcium
Vérhigító oltásra
Lehet COVID utóhatás?