Depo Provera

Tisztelt Doktor Úr! A következő problémával fordulok Önhöz, tavaly okt. 8-án kaptam az első depo provera injekciót, dec. 5-én vérzésem volt, ami pár napig tartott. Következő injekciót január 8.-án kaptam. Valamikor nagyon felfázhattam, mert február végén hirtelen jelentkező alhasi fájdalmam volt és ezt követően 10 percenként mentem a mosdóba. A tizedik vizeletürítés után már véreset pisiltem. Urzinol tablettá szedtem rá, ami 2 nap alatt rendbe hozott. Most márc. 10.-én barnás pecsételő vérzést tapasztaltam, és a bal petefészkem meg van duzzadva, ami nyomásra érzékeny, és a vérzésem azóta is tart. Vizsgálatra április elejére kaptam időpontot. Kérdésem az lenne, hogy ezeket a tüneteket az injekció is befolyásolja-e? Tudom, hogy így látatlanban nem sokat tud mondani, de talán tud valami felvilágosítást adni, hogy mire utalhatnak ezek a panaszok... Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

A tüneteket a leírás alapján gyulladás okozza.Ennek gyógyszeres kezelése mielőbb tanácsos.

A gyulladás kialakulásában nincs szerepe az alkalmazott fogamzásgátló készítménynek.

Kérdés: 2015. március 17., 18:53; Megválaszolva: 2015. március 17., 20:48
Kérdések és válaszok: Egyéb
Laboratóriumi eredmény
Lenyeltem!
Serum Calcium
Vérhigító oltásra
Lehet COVID utóhatás?