Mell probléma

Tisztelt Doktor úr! Van 1 olyan problémám, ami 23 éve gyötör, még eddig soha senkinek nem mondtam, mert nagyon félek.23 évvel ezelQtt a jobb mellemben észleltem 1 csomót, azóta ott van.Ha ennyi éve ott van, lehet ez rossz indulatú is? a bal mellemben nem tapasztaltam. Most a párommal szeretnék kisbabát és félek jelezni, hogy mi van. Mit tanácsol? Válaszát elöre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Tekse István válasza mellcsomó témában

Kedves Kérdező!

Ha a csomó 23 éve ott van, úgy biztos nem rosszindulatú. Az éves nőgyógyászati szűrésen szükséges lekontrollálni.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2015. március 03., 13:37; Megválaszolva: 2015. március 04., 16:49
Kérdések és válaszok: Egyéb
Laboratóriumi eredmény
Lenyeltem!
Serum Calcium
Vérhigító oltásra
Lehet COVID utóhatás?