Halánték sérülés

Tisztelt doktor úr. 4 napja a 6, 5 éves kislányom megütötte a halántékát a férjem könyökébe. A férjem pont öltözködött, húzta fel a nadrágját a kislányom pedig pont szaladt el a háta mögött és nekiszaladt pont a halántékával a férjem könyökének.Nem tudom mekkora ütés lehetett de pont lendületben volt a kislány is és a férjemnek is pont akkor mozdult hirtelen hátra a könyöke amikor a kislány pont ott szaladt el.Sírt egy kicsit, be pirosodott neki és kicsi púpocska is lett neki, de másnapra teljesen felszívódott a púp is és a pirosság is eltűnt nyoma sem maradt az ütésnek.Semilyen tünete nem volt és nincs azóta sem, se szédülés se hányinger, azóta is többször kérdezgetem, hogy nem fáj-e neki ott ahol megütötte de nem fáj.Kérdezni azt szeretném, hogy lehet-e valami baja a kislánynak, hogy pont a halántékát ütötte meg, mert tudom, hogy a halántékra nagyon kell vigyázni meg olvastam, hogy ott vékony a csont és ha ott ütés éri akkor vérömleny is keletkezhet az agyban.Hány nap vagy hét elteltével lehetek nyugodt, hogy ha addig nem jelentkezett semilyen tünet akkor semmi baja nem lesz később sem ez miatt a kislánynak? Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza fejsérülés témában

Vizsgálat nélkül nem tudok egyértelmű választ adni, de a leírása alapján gyakorlatilag kizárt bármilyen komolyabb sérülés és így a későbbi szövődmény lehetősége is.

Kérdés: 2015. február 03., 10:21; Megválaszolva: 2015. február 03., 21:48
Kérdések és válaszok: Egyéb
Kaphatok covid vakcinát? és melyik...
Folyamatos Szédülés
Várható-e javulás...
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés