Mit tudnek tenni, szedni, hogy ujra normalis eletem lehessen? legalabbis normalisabb, mintmost!

2007-ben asztmat diagnoztizaltak nalam. Mly fokent allergias asztma volt. 2009 ig kezelte azorvosom, majd sajat felelossegre abbahagytam a gyogyszer szedeset. (Seretide diskus, ventolin) 2012-ben szuletett oegy gyermekem. A szules es terhesseg soran minden rendben volt. 2014 marcius-aprilis kornyeken egy hosszu megfazast kovetoen folyton szedules, fejfajas, gyengeseg erzet, esezektol panik alakult ki nalam. Nogyogyaszaton tobbszor voltam, vegeztek vizsgalatokat itt minden rendben volt. PMS-re is kezeltek, de nem javult semmi. Majd pszihologushoz mentem, ahol Zolofton irtak fel! Sajat felelossegrenem szedtem. Gyakoriintenziv fejfajas miatt koponya CT-t kert a szakorvos, illetve full-orr gege vizsgalatot. Elobbin nem talaltak semmit, utobbin allergiavizsgalatotkertek a duzzadt orrmandulakmiatt. Allergia vizsgalaton allatszorokre es fukeverekrejott ki allergiam, illetve az asztma tesztem sem volt valami fenyes. Lordestin es seretide discus -ra lettem beallitva, valamintszukseg eseten Ventolin Evohaler. Rosszulleteim tovabbra is fenn alltak. Regihaziorvosommal megallapodtunk egy gyomortukrozesben. Avizsgalat soran kimutattaka helycobacter -t a szervezetemben. Erre megkaptam a megfelelo kezelest 1 hetig napi 1500 mg antibiotikum) , melle kaptam Pantoprazolt, illetvea vizsgalatsoran rekeszizomservet, rengeteg savat refluxot allapitottak meg. Azota a Pantoprazol Krka 40mg tablettat, lecsereltuk a haziorvosommal Esomeprazol Sandoz 20mg-ra, kiegesziteskeppen Gaviscon sziruppal. Megmindig nem javul a kozerzetem, a mellkasi - hati szorito erzes. Az asztmamatis gyakran bantja. Dietazom! Nem eszek zsirosat, puffasztot, nehezet, savanyut, eroset, fuaszereset, kerulom azapromagvas dolgokat, teljeskiorlesu kenyeret fogyasztok, teljewkiorlesu lisztethasznalokmindenhez.rengeteg gyumolcsotfogyasztok! Mozognikevesettudok, mert nagyon el vagyok gyengulve. A gyomorvedo szereket tobb, mint harom honapja szedem. Izuleteim recsegnek ropognak es nagyonfaj is neha.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szanyi Andrea válasza rosszullét témában

Kedves Kérdező!

Allergiája miatt szedje a javasolt gyógyszereket. Az egészséges étkezéssel teljesen egyetértek, de megfelelő mennyiségű táplálékot fogyasszon. A nagyfokú gyengeségét a leírt testi panaszok nem magyarázzák, látatlanban nehéz állást foglalnom, de úgy tűnik, hogy panaszainak egy része lelki eredetű.

Kérdés: 2015. január 31., 22:08; Megválaszolva: 2015. február 05., 14:43
Kérdések és válaszok: Egyéb
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés
Szédülés és magatehetetlenseg
Orvosi vizsgálat
Segítség kérés