Terhességmegszakítás utáni munkavégzés?

Tisztelt Doktor Úr! 4 napja volt terhességmegszakításom. Az orvosom azt javasolta, 4 nap pihenés után bátran menjek már dolgozni. Viszont sok helyen olvasom, hogy nem ajánlatos nehezet emelni egy ideig még. Munkám során naponta 100-szor is megemelek 5-6 kg-os anyagokat. Természetesen sose éreztem ezt nehéznek sportoló lévén, menstruációm során se okozott sose gondot ez, de most kételyek ébredtek bennem, nem -e lesz ártalmas már most munkába állnom, bár sajnos muszáj lenne megjelenjek a cégnél. Valamint még az érdekelne, normális -e ha egyik nap több, másik nap szint semmilyen vérzésem sincs?! Tisztelettel: D.

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

A nehezebb fizikai munka két hétig nem javasolt.Ez ideig színes folyás, a menstruációnál kevesebb vérezgetés az szokványos az ilyen beavatkozás után.

Kérdés: 2015. január 26., 12:04; Megválaszolva: 2015. január 26., 21:59
Kérdések és válaszok: Egyéb
Kaphatok covid vakcinát? és melyik...
Folyamatos Szédülés
Várható-e javulás...
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés