Belgyulladásom lehet?

Tisztelt Doktor Ur! Egy eve volt, hogy az urologian vizeletben klebsiella bakteriumot talaltak, majd 2 hetig zinnatot kaptam, panaszmentes lettem, ezutan meg doxycilint kaptam, amit ahogy bevettem utana par orara hasigorcseim lettek, urologiarol elkuldtek a nogyogyaszatra, mert ott nem tudtak mi lehet az oka, ezidaig nogyogyaszatra jartam, ahol szinten csak azt mondtak biztosan klimax, mert mindent rendben talaltak, viszont tuneteim azota is, derakamnal es lejjebb lukteto fajdalom, gorcsok idonkent, belenyilal egeszen vegbeleimig, hasfajas, lehetseges-e, hogy a doxycilin valamit okozott belekben es attol vannak tuneteim, azert gondolom mert akkor kezdodtek, tanacstalan vagyok, szeretnek mar meggyogyulni. Koszonom valaszat!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza Hasi fájdalom témában

A egy év hosszú időtartam ahhoz, hogy egyszerűen a doxycyclin-re fogjuk. Mindenképp érdemes tovább vizsgálódni (hasi UH, labor, széklettenyésztés akár colonoscopia is) . A vizsgálatok elvégzésig érdemes pre- és probiotikumot használni, mert ha a bélflóra antibiotikum okozta károsodása okozza a panaszokat, akkor már ez is segíthet.

Kérdés: 2015. január 25., 20:44; Megválaszolva: 2015. január 26., 07:41
Kérdések és válaszok: Egyéb
Kaphatok covid vakcinát? és melyik...
Folyamatos Szédülés
Várható-e javulás...
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés