Emésztőenzim

Üdvözlöm! Hobbi testépítőként táplálkozásom során sok magas fehérjetartalmú húst eszek, sok főtt ételt és egészséges emésztés és jobb felszívódás megtámogatásához Bromelain tartalmú táplálékkiegészítő szedésére gondoltam. A termék kapszulánként 500 mg-ot tartalmaz és 3 kapszula szedése javasolt étkezések előtt. Véleménye szerint ez nagyjából fájdalom/probléma/kellemetlenség mentes emésztés mellett érdemes vagy csak kidobott pénz? (talán számíthat, hogy a protein amit szedek szintén tartalmaz alacsony mennyiségben ebből: 24 mg Bromelain és Papain keverék adagonként és kb. 2-3 adagot fogyasztok naponta) Köszönöm a segítségét!

Irinyi-Barta Tünde válasza táplálékkiegészítő témában

Kedves Kérdező!

Ennek a terméknek a fogyasztását egyáltalán nem javaslom, főleg nem ilyen nagy dózisban, mint ahogy írta is. Ha semmilyen emésztési és felszívódási probléma nem áll fenn, akkor nincs is szüksége ilyen megoldásra. Amennyit a fehérje-készítmény tartalmaz, az is elegendő erre a célra.

Üdvözlettel: Barta Anikó Tünde

 Irinyi-Barta Tünde
Irinyi-Barta Tünde okleveles táplálkozástudományi szakember
Kérdés: 2014. augusztus 10., 20:49; Megválaszolva: 2014. augusztus 19., 21:44
Kérdések és válaszok: Egyéb
gyermek testépítés1
Kedves Doktorúr/nő! Fiam novemberben volt 15 éves, 3 éve versenyszerűen táncol (társastánc) , előtte évekig karatézott. Jó izomzatú, sportos...
Béta-Ekdiszteron...
Üdvözletem! Testépítés a hobbim és egy új anabolikus táplálékkiegészítőt próbáltam ki a béta-ekdiszteront. A kérdésem az lenne hogy lehet...
táplálékkiegészítők
Tisztelt Válaszoló! 5 éve kondizok rendszeresen. Szedtem már fehérjét és kreatint is, bajom sosem volt tőle. Szeptemberben volt egy...
Tömegnövelés
Tisztelt Hölgyem/Uram! 19 éves, 203 cm magas, 80kg-os vagyok. Szeretnék erősödni, izmosodni, hízni. Ehhez ajánlották nekem a Hyper Mass 5000...
Ortopédiai probléma vagy...