• Emésztőenzim

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! Hobbi testépítőként táplálkozásom során sok magas fehérjetartalmú húst eszek, sok főtt ételt és egészséges emésztés és jobb felszívódás megtámogatásához Bromelain tartalmú táplálékkiegészítő szedésére gondoltam. A termék kapszulánként 500 mg-ot tartalmaz és 3 kapszula szedése javasolt étkezések előtt. Véleménye szerint ez nagyjából fájdalom/probléma/kellemetlenség mentes emésztés mellett érdemes vagy csak kidobott pénz? (talán számíthat, hogy a protein amit szedek szintén tartalmaz alacsony mennyiségben ebből: 24 mg Bromelain és Papain keverék adagonként és kb. 2-3 adagot fogyasztok naponta) Köszönöm a segítségét!

        Irinyi-Barta Tünde válasza a táplálékkiegészítő témában

        Kedves Kérdező! Ennek a terméknek a fogyasztását egyáltalán nem javaslom, főleg nem ilyen nagy dózisban, mint ahogy írta is. Ha semmilyen emésztési és felszívódási probléma nem áll fenn, akkor nincs is szüksége ilyen megoldásra. Amennyit a fehérje-készítmény tartalmaz, az is elegendő erre a célra. Üdvözlettel: Barta Anikó Tünde


        Kérdés: 2014. augusztus 10., 20:49; Megválaszolva: 2014. augusztus 19., 21:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: