• Energiaital

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot! Hollandiában dolgozom lassan 2 éve és az elmúlt egy évben a napjaim úgy telnek,hogy reggel 5 órától este 6-7-ig nem eszek szinte semmit, csak energiaital naponta 3db plusz cigi.Persze tisztában vagyok vele,hogy ez egyáltalán nem egészséges, és mostanában előjön a szédülés gyomorfájás, remegés.Szeretném megtudni,hogy ennek mi a kiváltó oka és mi történhet velem.Mert igazság szerint elgondolkozom,hogy lehet,hogy csak bebeszélem magamnak, mert mindenki próbál leszoktatni erről az életmódról. Előre is köszönöm a segitséget

        Dr. Veress Dóra válasza a energiaital témában

        Kedves Kérdező! Én is csak lebeszélni tudom erről az életmódról! Az energiaitalok összetevői, a dohányzás, a stressz, az üres gyomor egyenes utat jelentenek a gyomorfekélyhez, mely a fájdalmon túl gyomorvérzést is okozhat. A szédülés és a remegés utalhat vércukor vagy vérnyomás problémákra is, de az energiaital fogyasztás idegrendszeri szövődményei is lehetnek. A rengeteg energiaital állandóan magasan tartja a vérnyomását, ami kimeríti a mellékveséket és tönkreteszi az érrendszert. Javaslom, hogy sürgősen térjen át az egészséges életvitelre, mert jelenlegi életmódjának beláthatatlan következményei vannak. Még lefekvés előtt készíthet magának néhány szendvicset, amit másnap elfogyaszthat. 3 energiaital sok egy napra, ennek a mennyiségét szépen fokozatosan csökkenteni kellene max. 1 dobozra/nap.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 11., 13:25; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 00:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés