• Zsírleszivas mutet nelkul

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő/Ur! A véleményüket szeretnem kikérni a műtét nélküli zsírleszívásról az ultrashape készülékkel kapcsolatban, hogy mit gondolnak erről, valami karos utóhatása marad-e és hogy mennyire van bevallva ez a módszer. Meg azt is szeretnem megkérdezni hogy ha jövő év vége fele szeretnek gyereket vállalni akkor érdemese ezt előtte elvégeznem vagy jobb ha varok és miért? Válaszukat előre is köszönöm Tisztelettel Zsófia

        Dr. Boros Miklós válasza a zsírleszívás témában

        Tisztelt Kérdező! A kérdésben említett eljárást az engedélyeztetés során nem vetik klinikai vizsgálatok alá. Hatásosságát nem kell bizonyítani így erről én sem tudok nyilatkozni. Tartós eredményt a rendszeres mozgás és a táplálkozási változtatásokkal lehet elérni.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 29., 13:14; Megválaszolva: 2011. augusztus 31., 10:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés