• Gyógyteák és egyebek

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Weborvos!

        Megdöbbenve láttam az oldalukon, hogy egyes gyógynövények/bár részletezve nem

        igen volt, hogy mi tartozik ide/ még halált is okozhat.

        Rendszeresen fogyasztok gyógyszerszedés mellett Salvus vizet a gyomorégésre, refluxra, egyéb  panaszaimra pedig citromfű teát. Lehet, hogy ezzel ártok csak magamnak, azért érzem magam folyton gyengének, fáradtnak?

        Gyógyszereim:Coverex, Frontin, Nolpaza, Furon hetente 1x Káldyummal.

        Nagyon várom szíves válaszát, hogy ezekkel együtt szabad-e a fentieket alkalmazni.

        Tisztelettel és köszönönettel.

         

        WEBBeteg szakértő válasza a gyógytea témában

        Kedves Kérdező!

        A bizonytalan gyógynövény-készítmények rejtenek veszélyt leginkább., ezek legtöbbször fogyókúrás szerk, potencianövelők, sokszor állnak ezek máj- és vesekárosodás hátterében Ha a gyógytea kizárólag citromfűből készül, megbízható forrásból származik, ezt is, illetve a Salvus-vizet is fogyaszthatja.


        Dr. Csuth Ágnes, Vital Balance Életmódközpont
        vitalbalance.hu, 06-30/639-5101
        urológus Itt kérdezhet

        Dr. Mészáros Lajos

        Kérdés: 2010-02-22 14:36:47; Megválaszolva: 2010. február 22., 14:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: