Táplálékkiegészítő

Tisztelt Doktor Úr/Nő! 2 táplálékkiegészítő termékről szeretném kikérni a véleményét. Az egyik egy zsírégető készítmény, a neve: StimulantX, a másik egy fehérje termék: BSN Syntha-6. Szálkásítani szeretnék, jelenleg 99 kg vagyok, 22 éves férfi. Heti 3 súlyzós és 3 aerob edzést végeznék a szálkásítás alatt. Az étrendem rizsből, csirkemellből, halból, zöldségekből, joghurtból, tejből, túróból, búzapehelyből, tojásból, csirkemellsonkából, olajos tonhalból állna, kiszámolt adagokban. Véleményét előre is köszönöm!

Irinyi-Barta Tünde válasza táplálék kiegészítő témában

Kedves Kérdező!

Ha betartja mindazt, amit leírt, tehát a súlyzós edzések mellett aerob sportot is űz, és a felsorolt ételekből álló étrendet fogyasztja, nincs szüksége zsírégető készítményre. A fehérje készítmények közül pedig válasszon olyat, amelynek kevesebb a szénhidrát, és magasabb a fehérje tartalma, mint az említett terméknek, hiszen nem tömegnövelés, hanem szálkásítás a célja. Tisztelettel: Barta Anikó Tünde

 Irinyi-Barta Tünde
Irinyi-Barta Tünde okleveles táplálkozástudományi szakember
Kérdés: 2013. január 01., 17:00 ;Megválaszolva: 2013. január 03., 17:47
Kérdések és válaszok: Egészséges élet
Protein MAj Es Vesevel valo kapcsolata
Kedves Doktor Ur Doktor No. Azt kerdem maguktol hogy szeretnek szedni proteint 2 kg, annak van valami koze a majhoz vagy a vesehez azert fordultam maagukhoz...
Feketeköménymag fogyasztása
Laktóz és fruktóz intolerancia...
POTS - Az állapot, amire minden orvos...
Lehetséges cukorbetegség ?