Pszichés probléma

Tisztelt Doktor/Doktornő! Folyamatos halálfélelemre, ájulásérzésre cipralexet kaptam. Sajnos egy féltől is olyan rosszul lettem, hogy többet nem mertem bevenni. Napi egy negyed concort is szedek, hogy ne menjen fel a pulzusom. Most a pszichiáter napi 3x1 Tialerat irt fel. Erről a gyógyszerről szeretném a véleményét kérni, hogy bátran beszedhetem? Orvosi leleteim mind negatívak, teljesen rendben volt minden. Köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Veress Dóra válasza antidepresszáns témában

Kedves Kérdező!

Ez egy enyhébb hangulatjavító szer, kevesebb mellékhatással, így azt godolom, érdemes megpróbálni. Ennek is lesznek feltehetően mellékhatásai, melyeket előre megjósolni nem lehet, de remélhetőleg enyhébbek és hamar elmúlnak. Ha nem válik be ez a szer sem, akkor még számos lehetőség van, amit ki lehet próbálni.

Kérdés: 2013. december 16., 19:36; Megválaszolva: 2013. december 19., 09:31
Kérdések és válaszok: Depresszió
antidepresszáns
Pánikbetegségre, valamint enyhe depresszióra Sertralin Sandoz 50 mg nevű antidepresszánst kezdtem el szedni 5 nappal ezelőtt, napi fél szemet. A szedés...
antidepresszáns szedése
Életem során legalább 3 alkalommal komoly depresszióm volt, erős öngyilkossági késztetésekkel.Utoljára kb 9 évvel ezelőtt volt a legerősebb a...
Magas a vérnyomásom Arixen...
Dr- Bene Orsolya kardiológus Kedves Doktornő! Nagyon megemelkedett a vérnyomásom a fent emlitett gyógyszer miatt, ugyhogy szeretném kérdezni, hogy...
Antidepresszans szedése
Jo napot kivanok. Szeretnem megkerdezni, hogy gyerekvallalas elott mennyivel kell abbahagyni a Trittico gyogyszer szedeset. Probalom fokozatosan csokkenteni az...