• Depresszió major?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! Négy évvel ezelőtt, édesanyám és rá két hónapra férjemet is elvesztettem.Édesanyám alzheimer kóros volt-kórházban feküdt az állapota gyorsan romlott, mikor fél évvel a halála előtt kiderült, hogy a férjem daganatos beteg.hirtelen nem tudtam mitévő legyek, a betegségét a betegséget egyikünk sem fogadta el, nem is ugy kezeltük a dolgot mintha nagyon beteg lenne, hiszen ránézésre senki sem mondta volna meg, hogy Ő Beteg! Sajnos az állapota neki is sokat romlott és elvesztettem! Még a mai napig sem tudtam feldolgozni, a halálukat, a szülei fájdalmát, majd az Ő Temetésüket.Én eközben a rövid idő alatt-6 hónap-közel 25 kg fogytam.Próbálok talpon maradni, hypertoniám van, rohamokban jelentkező ájulás szerű szédülések szapora szívveréssel és gyengeségérzet bizonytalanság marad hátra., hasipanaszok hátterében-mioma, Az étvágyam nem tul jó igy semmit nem szedtem vissza az elveztett sulyból, ebből kifolyolag az összes létező csontok fájnak,, az ülés a fekvés Segítséget szeretnék kérni hova forduljak, Válaszát előre is köszönöm:Tisztelettel Erika

        Dr. Kalóczkai Andrea válasza a depresszió, gyász témában

        Kedves Kérdező! A testi tünetei pánik rosszullétek lehetnek. A veszteséggel járó gyász pedig depressziós tüneteket váltott ki. Pszichiátriai gyógyszeres kezelésre van szüksége. terápiás beszélgetés, úgy nevezett pszichoterápia is sokat segithet.


        Dr. Kalóczkai Andrea
        Ideg- és lélekgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Kalóczkai Andrea

        Kérdés: 2012. április 14., 14:06; Megválaszolva: 2012. április 19., 13:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: