Mellhártyarák

Létezik gyógymód a gyógyitásra.

Dr. Boros Miklós válasza mellhártya témában

Tisztelt Kérdező!

A mellhártya rosszindulatú daganat prognózisa alapján a kifejezetten kedvezőtlen daganatok közé tartozik. Sajnos a legtöbb esetben a felismerés idején már a gyógyulásra nincs esély. Pontosabb véleményt a korrekt és pontos stádium-meghatározás után lehet mondani.

Kérdés: 2011. március 27., 12:35; Megválaszolva: 2011. március 29., 11:25
Kérdések és válaszok: Daganatos megbetegedések
Szövettan értelmezése
Műthető, mi várható?
Tüdőgóc méret növekedés
Seroma fél évvel a műtét után
Van okom aggodalomra?