Mellhártyára további kérdés

Kedves Dr. Csuth Ágnes!

Először is nagyon köszönöm a gyors válaszát a két és fél hónapja tartó mellhártya problémámra. Azt ajánlotta, hogy szedjek nem szteroid gyulladáscsökkentőt. Két hónapja szedem a diclacot, mely tudomásom szerint nem szteroid gyulladáscsökkentő. És semmi változás. Ha fáj, akkor a sírógörcs határáig jutok sokszor. Tudna abban segíteni, hogy mitől lehet, hogy a fájdalom nem állandó? Van, hogy pár napig egyáltalán nincsen recsegés, aztán egy hétig folyamatosan. Mitől lehet ez, hiszen levegőt mindig kell venni, mégsem állandó a recsegés.........................?! Illetve, hogy a diclacot elhagyva szedjek cataflamot vagy azt amit ajánlott? Nagyon köszönöm a válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza mellhártya témában

Tisztelt Kérdező!

A gyógyszerváltás időszerű és szükséges is. Mivel a Cataflam hatóanyaga a diclofenac javasalatom az ibuprofen. Figyeljen oda a pontos adagolásra. A tartós paansz miatt egy ellenőrzésre menjen vissza az Ön kezelését végző tüdőgyógyászati szakrendelésre. A 2 hónapig időnként fellángoló mellhártya gyulladás további vizsgálatot indokol.

Kérdés: 2010. március 22., 20:53; Megválaszolva: 2010. március 22., 20:53
Kérdések és válaszok: Légzőszervi megbetegedések
Dr. Boros Miklós...
Tisztelt Doktor Úr! Nagyon köszönöm a gyors válaszát! A gyógyszerrekkel az a...
letapadt mellhártya
Tisztelt Cím! Letapadt mellhártyának mi a kezelési módja? Mit ajánlana? Nem szteorid típusú gyulladáscsökkentők nem használnak. Gyógyítható...
Oldalban érzett fájdalom - Mitől...
Pár napja furcsán fáj a bal oldalam. Kb. a bordáimtól indul, majdnem elölről és hátrafelé húzódik a hátam felé enyhén lefelé. Leginkább...
Tüdő röntgen
Tisztelt Doktornő! Az alábbi diagnózist kaptam, be nem azonosított vírusfertőzést követő kivizsgáláson. 94-95% saturációs értéket mértek...