GLOMUS TUMOR

KÖSZÖNÖM A VÁLASZÁT, DE A SUGÁR KEZELÉSSEL TULVAGYOK AZZAL KEZDTÉK MERT AZ AGYTÖRZSNÉL VAN ÉS VÁRJÁK A DAGANAT CSÖKKENÉSÉT. A SUGÁR 5 ÉVE VOLT ÉS NEM VÁLTOZÓTT. AZ ÁLLAPOTOM ROMLÁSÁTT VÁRJÁK, HOGY VALAMIT TUDJANAK CSINÁLNI. AZ A GOND FEJ FÁJÁS, A ROSSZÜL LÉTEK, ÉS NEHÉZ NYELÉS, KÖHÖGÉS EGYRE SÜRÜBB. EZ MÉG NEM ELÉG INDOK A MÜTÉTRE.VALAMI MÁS MEGOLDÁS LÉTEZIK A MI SEGIT OLYAN VAN? KÖSZÖNÖM A VÁLASZÁT

Dr. Nagykálnai Tamás válasza glomus tumor témában

Aranyos, amit kérdez.

Ha tényleg (nem tudom, mert nem írja le a lényeget) GLOMUS JUGULARE tumor áll fenn, ne csodálkozzon a tüneteken.

Mert ennek a betegségnek ezek a tünetei.

Kik várják a tünetek csökkenését? Nem nagyon értem. Kik?

Akik semmit sem tettek?

Sürgősen kezelni kellene.

Ha nem kezelték megfelelően ezt a koponya-alapi betegséget, akkor baj lesz.

Egyszer, és mindenkorra kezelni kellene.

Kérdés: 2011. február 09., 08:01; Megválaszolva: 2011. március 01., 10:09
Kérdések és válaszok: Daganatos megbetegedések
Szövettan értelmezése
Műthető, mi várható?
Tüdőgóc méret növekedés
Seroma fél évvel a műtét után
Van okom aggodalomra?