• Ugye nem kezdődik már megint?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt dr. úr-nő Kezdeném az elején 2007-ben rosszindulatúdaganatott fedeztek fel a balvesémben, amit a lépemmel, mellékvesével, együtt eltávolítottak, 2009-ben áttétnek vélt nyirok csomokat(5 és 4cm-esekvoltak és többaprobb)távolítottak el a májkapubol, (nem volt áttét utolag kiderült)mütét elött a szövettan metasztázist igazolt. A kérdésem a jobb vesémben korábbi 2 cysta mellé jött most egy harmadik is 13mm átmérőjű.  A jobb vese centralis echocomplexében apyleum régiójában enyhe fokú folyadékfelszaporodás látszik, elég sűrűn görcsöl a vesém, és fáj a hasam és a derekam sokszor alig bírok lábra állni.Sajnos a vizeletem is csíp, ujbol van hőemelkedésem, a gyogyszert amit ki irtak csak, három négy napig használt(ciprofloxacin) lehetséges-e, hogy valami rossz indulatú dolog indul kialakulni, sajnos a másik is igy kezdődőtt.CT-re csak három honap mulva küldenek ilyen esetben miért nem lehet előbb? ui:világossejtes vserákomvolt""?

        WEBBeteg szakértő válasza a veserák témában

        Bal veserák
        Bal vese nincs, eltávolították. Sugárkezelést kapott-e utána?
        Májkapu nyirokcsomók nem daganatosak.
        Jobb vese cysták - valószínűleg nem daganatosak, de mivel már csak egy vese van, az tartja életben, tehát a jobb vese minden betegsége most már nagyon-nagyon fontos.
        Hogy a CT-t miért csak 3 hónap múlva készítik, arra nem tudok válaszolni. (sürgősen kellene pedig, mindent el lehet intézni, "szoc összeköttetése nincs"? ). Sok esetben felszabadul egy-egy hely. Oda kellene menni a CT-sekhez, és megbeszélni, hogy ha adódna egy üres hely, legyenek szívesek hívják már fel mobilon.


        Kérdés: 2010-03-09 08:51:19; Megválaszolva: 2010. március 09., 08:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: