• Gyógyítható-e?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr Nő! 2014 ben műtöttek méhtest rákkal I stádiumú volt hónapra a sebzugban és a hüvely falán kiújult a karcinóma kaptam 2 belső.és 23 külső sugár kezelést.Jelenleg negatívak az eredményem. A kérdésem az lenn állandóan fáj a műtéti heg.a hólyagzáró izmaimat is tönkretette, stressz inkontinenciám lett, amit nehezen viselek. A legrosszabb a hüvely összetapadt amit az Dr Úr a kezével választ szét olyankor bevérzek. Van -e rá gyógymód hogy begyógyuljon összetapadás nélkül.Választ még nem sikerült kapnom senkitől.Köszönöm tanácsát.Tisztelettel egy elkeseredett asszisztens nő de már nyugdíjas.

        Dr. Tóth Judit válasza a sugárkezelés témában

        Kedves Kérdező! A sugárkezelésnek is megvan a maga előnye és hátránya. Természetesen a daganatos kiújulásnál nem volt választási lehetőség, be kellett vállalni a mellékhatásokat. Sajnos, amiket panaszként említ, lehet következménye a kezelésnek. Idővel javulhatnak a tünetek, tudomásom szerint léteznek krémek, amik gyorsítják a folyamatot.


        Dr. Tóth Judit
        Onkológus, belgyógyász, aneszteziológus Itt kérdezhet

        Dr. Tóth Judit

        Kérdés: 2016. január 28., 14:41; Megválaszolva: 2016. január 31., 13:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: