• Emlő műtéten estem át

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        2013-ban csonkolásos, majd 2014 januárjában bal emlő eltávolitásom volt. Most termelvizes fürdőbe (gyógyfürdő? ) mennénk, meg a nyáron is szeretnénk, lehet nekem ilyen fürdőt igénybe venni? Egy ismerősöm nagyon nem ajánlja! Eddig jól vagyok, most lesz e hónapban csont izotóp vizsgálatom, de addigra az "első fürdőzés" már le lesz tudva.Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Tóth Judit válasza a gyógyfürdő témában

        Kedves Kérdező! Az ismerősének igaza van. A gyógyfürdőzés nem ajánlott. A meleg gyógyvizek hatása daganatos betegségekben nem előnyösek. Nem túl meleg és nem túl hideg vízben lehet úszni, gyógytornázni, lehet a vízparton nagyokat pihenni, relaxálni.


        Dr. Tóth Judit
        Onkológus, belgyógyász, aneszteziológus Itt kérdezhet

        Dr. Tóth Judit

        Kérdés: 2015. március 04., 16:48; Megválaszolva: 2015. március 06., 05:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: