Liposzarkóma

1994-ben lipomát távolítottak el, a mellkasomról, évekig tünet mentes volt, majd 6-7 év után újra jelentkezett a daganat, mely lassan de folyamatosan növekedett., sokáig semmilyen egyéb tünete nem volt, most viszont nyomásra enyhe fájdalom jelentkezik, de csak a régi műtét helyén, a képződött daganat, nem rögzült, nincs letapadva, kérdezem kialakulhat -e un. liposzarkóma, mennyire okozhat ez komolyabb problémát, és egyáltalán mi a teendő

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza a lipoma témában

Tisztelt Kérdező! A jóindulatú lipoma kiújulása nem ritka, míg rosszindulatú elfajulása nagyon ritka. Eltávolítása indokolt, hiszen nőni szokott. Minél nagyobb, annál nehezebb radikálisan kivenni. Keressen fel sebészeti szakrendelést.

Kérdés: 2011. november 11., 11:33; Megválaszolva: 2011. november 14., 16:48
Kérdések és válaszok: Daganatos megbetegedések
Érdeklődnék
Érdeklődnék
Tanácsadás 2
Bal oldali tüdődaganat
Tanácsadás