Cukorbetegség és hőhullámok

Lehetnek a klimaxhoz hasonlatos hőhullámok a cukorbetegségben is?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza cukorbetegség témában

Kedves Kérdező!

Ennek kicsi a valószínűsége, de legegyszerűbb, ha megmérik a vércukorszintjét (a legtöbb patikában vagy háziorvosi rendelőben van erre lehetőség) és kiderül, diabetes-e. Ha diabeteses és időnként kipirul az lehet a magas vc érték miatt.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. február 19., 17:37; Megválaszolva: 2011. február 21., 14:20
Kérdések és válaszok: Cukorbetegség (diabétesz)
Cukorbetegség , IR
Xultophy hasznalata
Vércukorszint
HOMA vizsgálat kiértékelése
32.hetes kismama cukorterhelés