• Cukorbetegség és mellrák

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt webdoktor! Az anyukám cukorbeteg, s mellrákja volt. Túl van egy csomó kezelésen, s most már hormonkezelést kap. Minden eredménye negatív. Azonban azóta nagyon megugrott a vércukorszintje.Gyógyszeres kezelésről inzulinra állították át.De sajnos szinte semmit nem segít.Sok esetben húsz körüli a cukor szint.Diéta sem sokat segít ebben az esetben.Volt, hogy elfelejtette bevenni a hormon gyógyszert olyankor nem ugrott fel. Az onkologús hajthatatlan. Mi tévők legyünk? Várom válaszát.Köszönettel Anikó1971

        WEBBeteg szakértő válasza a cukorbeteg témában

        Kedves Kérdező! A hormonkezelést semmiképpen ne hagyják abba, de a magasabb vércukorértékek "ellen" több inzulin adásával védekezhetnek. Érdemes lenne személyesen megbeszélni a terápiát a diabetológus kollegákkal, ami segíthet abban, hogy ne legyenek később sem gondok a vércukorszintek miatt.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 15., 21:36; Megválaszolva: 2012. március 19., 14:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: