• munkahely változtatás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Inzulinos cukorbeteg vagyok, és valószinü, hogy munkahelyet kell változtatnom, mivel ez megszünik. volna egy hely, de 3 müszakos. Az lenne a kérdésem, hogytudom hogy nem javasolt a 3 müszak, de ha nincs más akkor mire kell figyelnem, és miben kell változtatnom, hogy tartani tudjam a cukorháztartásomat a három müszakban? Várom a válaszukat.

        Dr. Felszeghy Enikő válasza a cukorbeteg témában

        Kedves Kérdező! Ne haragudjon, de ennyi információból nem tudok Önnek személyre szabott és megfelelő választ adni, hogy mire kell figyelnie. Mindenképpen azt javasolnám, hogy keresse fel a beállító és gondozó orvosát, hogy megfelelő tanácsokat kaphasson (fontos pl, hogy milyen inzulint, mennyit és mikor kap, mennyit eszik, mennyit mozog, milyen a munka, amit folytat, hányszor éjszakázik és még sok minden más is, ezért érdemes ezt személyesen megbeszélnie.)


        Dr. Felszeghy Enikő, gyermekgyógyász, endokrinológus, diabetológus
        gyermekgyógyász-endokrinológus-diabetológus Itt kérdezhet

        Dr. Felszeghy Enikő

        Kérdés: 2012. március 15., 16:15; Megválaszolva: 2012. március 19., 14:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: