• Biovanne plus szépségvitamin

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webdoktor! A következő kérdésekkel fordulok Önhöz. Az egyik, hogy az alábbi termékről mi a véleménye? Nem szenvedek hajhullásban, de hajam egészsége miatt szeretném szedni. Biovánne Plus szépségvitamin http://bolthely.hu/arcanum/id/03788_Biovanne_Plus_szepsegvitamin_kapszula_90x A másik kérdésem, hogy a három hónapos kúra elteltével mi a teendő? Később újra kell szedni? Mennyi idő után? A Revalid kapszula, vagy a Béres Szépségvitamin esetleg jobb? http://www.provitamin.hu/specialis-etrend-kiegeszitok/haj-bor-koromapolas-c22/revalid-haj-es-koromregeneralo-kapszula-p364.html http://www.provitamin.hu/beres-keszitmenyek/egeszsegtar-termekcsalad-c31/beres-szepsegvitamin-kapszula-p318.html Ön melyiket ajánlaná a három közül? Válaszát előre is köszönöm L.A.

        Dr. Gál Mónika válasza a hajerősítés témában

        Kedves Kérdező! A haj és körömnövekedésre kedvező hatással bíró multivitaminok, étrendkiegészítők sora igen hosszú. Szedésüket a szervezetet érő nagyobb megterhelés, fertőzések, hajhullás esetén szoktuk javasolni. Amennyiben Ön egészséges, hajhullása sincsen, inkább nyers zölségekben, gyümölcsökben gazdag étrendet javasolnék a tabletták helyett!


        Dr. Gál Mónika
        bőrgyógyász-allergológus

        Dr. Gál Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 20., 20:19; Megválaszolva: 2011. július 22., 14:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés