• Szemöldök szempilla tépkedés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Évek óta tépkedem a szempillám,szemöldököm. A szempillám mindig visszanőtt de most alul ahol kitéptem egyáltalán nem nő vissza csak egy két halvány szál.A szemöldökömet régen vékonyra szedtem aztán megnövesztettem de később kitépkedtem,gondoltam az is visszanő mint a szempillám.pl mert idegs voltam vagy vastagabb volt az a szál,elállt,ilyenekért és most elöl nincs is ha van akkor hiányos,lukas és ezért festem itthon.és nem értem régen amikor a szempillámat kitéptem vissza nőtt két héten belül,most meg csak egy két száll nőtt vissza az is halványan máshol semmi,és félek hogy soha többet nem fog visszanőni mert lehet kitéptem a hagymát.De lehetséges h visszanő csak idő kell neki?Sokan írták hogy a ricinus olaj az segít visszanöveszteni de nem tudom hogy igaz e.Szerintem ha valami már nem nő akkor nincs az a módszer ami visszanöveszteé...

        Dr. Gál Mónika válasza a szempilla tépkedés témában

        Kedves Kérdező! Szempilla és szemöldök visszanövekedés hiánya utalhat hegesedésre, a krónikus maceráció miatt. Betegségét trichotillomaniának hívják. Ami lényegében pszichiátriai betegség. Kérje az adott szakorvos segítségét!


        Dr. Gál Mónika
        bőrgyógyász-allergológus

        Dr. Gál Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 24., 19:01; Megválaszolva: 2011. április 28., 11:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: