• Piros karima a makkon - allergia?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Férjem péniszén, a makk tövében a fityma alatt megjelent egy piros "karima" szerű folt. Nem fáj, nem viszket, nem okoz egyéb tünetet. Korábban volt már hasonló tünete, de akkor apró pöttyök is megjelentek a makkon. Akkor bőrgyógyász allergiát állapított meg, patika által kevert krémmel pár nap alatt gyógyult. Pár napja új tusfürdőt használunk. Okozhatja ismét allergia? Mivel kezelheti házilag? Nagyon köszönöm válaszát! Üdvözlettel: egy aggódó feleség

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fityma témában

        Kedves Kérdező! Javasolt lenne bőrgyógyásznak megmutatni, mert akár allergia és gombás fertőzés is lehet, mindkettő okozhat piros foltot. A kezelés alapvetően eltérő, ezért kell az orvosi vizsgálat.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 17., 10:07; Megválaszolva: 2010. december 21., 14:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés