Hirdetés
      • Szőrtüsző

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt webbeteg Orvos!

        Epilálás után, (nem egyből, hanem pár nap múlva) mikor a szőrszálak kezdenek kinőni helyüknek megfelelően a szőrtüsző begyullad és van, hogy a szőrszál be is nő. Ezután újabb epilálás szóba se jöhet, mert fáj és kisebesedik utána. Az lenne a kérdésem, hogy milyen kezelést tudnék alkalmazni, hogy a szőr ne gyulladjon be illetve ne nőjjön be. A testradír jó erre a célra?

        Válaszát előre is köszönöm!

        Tisztettettlel:

        vorsi

        WEBBeteg szakértő válasza a szőrbenövés témában

        Kedves Vorsi!

        Az epilálás helyett átmenetileg inkább borotválást javaslok, mégpedig oly módon, hogy antibakteriális zselét, például Lubexet habosítson fel. A rendszeres radírozás, hámlasztó bőrradír, testápoló használata is segít megelőzni a szőrbenövést, de kifejezetten erre a célra már kis kefét is lehet kapni.


        Dr. Lajtos Melinda
        pulmonológus szakorvos jelölt Itt kérdezhet

        Dr. Lajtos Melinda

        Kérdés: 2010-03-09 10:43:49; Megválaszolva: 2010. március 09., 10:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: