Piros bőrelváltozás a mellen

Tisztelt Doktornő!

Tegnap este fürdéskor vettem észre a jobb mellem kéz felőli oldalán egy gombostűfejnyi alvadtvér színü kis pontot. Olyan mint amikor megszurjuk valaminket és kibuggyan egy kis vér és megalvad. Gondoltam biztosan megpattant egy hajszálér. Nem is foglalkoztam vele. Ma délután véletlenül megláttam és most a környéke bepirosodott. Mostmár kezd nyugtalanítani. Azt szeretném megkérdezni a Doktornőtől, hogy ugye ilyen hirtelen nem jelentkezik rosszindulatú elváltozás?   Mi a teendő,   ugyanis nem szeretnék alaptalanul orvoshoz menni?   47 éves vagyok, tudom, hogy ebben az életkorban már számolnom kell különféle bőrelváltozásokkal, de amitől megijedtem, az volt, hogy bepirosodott a környéke. Esetleg természetes  az ilyen jellegü bőrelváltozásnál? Egyáltalán jól gondolom-e, hogy az ilyen vérgöb kinézetű növedékek tényleg jelentéktelenek? Mellékelek egy fotót is, remélem segít.

Szives válaszát előre is nagyon köszönöm!

Tisztelettel: Sz.Irén

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza bőrdaganat témában

Kedves Kérdező!

A kép alapján jóindulatú, ér eredetű elváltozásnak tartom, melynek környéke irritáció hatására bepirosodhat. Ha növekszik, és vérzik, akkor indokolt az eltávolítása.Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina

Kérdés: 2009. június 20., 21:47; Megválaszolva: 2009. június 20., 21:47
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Furcsa alakzat a bőrön
Örökletes hajhullás
Körömgomba
Fogamzásgátló-szüneteltetés