B-sejtes Lymphoid hyperplasia

Tisztelt Doktor Úr/Nő!

2007-ben volt egy borsó nagyságú, kiemelkedő, gyulladtnak látszó csomó a hátamon. Kimetszették, és a szövettan eredménye B-sejtes Lymphoid hyperplasia volt. Voltak nem normális alakú sejtek, de malignus nem. 1-2 hónap múlva lett még egy, annak a szövettana is ez volt. Labor nem mutatott eredményt.

Most megint van, bár kisebb, egyhén piros, és lapos. kértem már időpontot. Az érdekelne, hogy kell-e daganattól tartanom, vagy esetleg más betegség tünete is lehet?

 

Köszönöm!

Sándor

Dr. Kocsis István válasza bőrdaganat témában

Kedves Sándor!

A fizikális megjelenés alapján pontos szövettani diagnózis nem mondható, elviekben számos szövettani diagnózis felmerülhet a leírtak alapján, a korábbi diagnózisra is van esély, pontosat majd csak a szövettani vizsgálat fog mondani.

Kérdés: 2010. április 14., 11:46; Megválaszolva: 2010. április 14., 11:46
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Bőrdaganat lenne?
Tisztelt Doktorúr/ Doktornő! Az utóbbi hónapokban észrevettem a hátamon egy fájdalmas bőrelváltozást. Vajon lehet-e ez valamilyen daganat?
Diagnozis Keratoacantoma, ez...
Tisztelt Doktornő Én már kérdeztem a szemölccsel kapcsolatban Őntől, és elmentem bőrgyógyászhoz aki a leletre azt írta rá hogy 6 mm átm-ű...
Komoly probléma?
Tisztelt Doktorm Úr/Nő! Egy könnyedén kitapintható kemény csomót észleltem férjem (35 éves) jobb oldalán (eléggé terjedelmessé vált...
Piros bőrelváltozás a mellen
Tisztelt Doktornő! Tegnap este fürdéskor vettem észre a jobb mellem kéz felőli oldalán egy gombostűfejnyi alvadtvér színü kis pontot. Olyan mint...
Bőrsérülések ujjakon