Barna folt a péniszen!

Tisztelt Doktor Úr/Nő

 

Egy nagyon lassan de sajnos egyértelműen növekvő folt van a péniszemen a makk alatt és talán egy kisebbet is látok megjelenni a makkomon. Ez a jelenség több mint 3 éve folyik de nem tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget, azt hittem hogy anyajegy.

 

Nem viszket, nem hámlik, viszont borzalmasan zavar.Tapintásban nem tér el a pénisz bőrszövetétől csak színe miatt rettenetesen zavaró.

 

Külföldön élek, s szeretnék tanácsot kérni hogy kihez forduljak segítségért esetleg milyen kezelést alkalmazhatnék amennyiben van erre mód.

 

 

Előre is köszönöm a segítséget,

 

Üdvözlettel Zoltán

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza a anyajegy témában

 Kedves Zoltán!

A nemi szerven is lehetnek anyajegyek. Meg kellene mutatnia személyesen bőrgyógyászank, mert krónikus irritációnak van kitéve az a terület, és nőtt is.

 

Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina

Kérdés: 2009. június 08., 21:20; Megválaszolva: 2011. október 05., 11:36
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kézi elváltozás számítógép...
Bőr alatti kiütés
Mi lehet az?
Hámló mellbimbó - Paget kór?
Kiütések az arcon