• Mellbimbó szárazság 2

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Köszönöm segítségét, viszonylag megnyugodtam. Csak még annyit kérdeznék, hogy ha már több mint öt hónapja megvan rajta a heg és egyik krém sem használ, van-e valami amit javasolna? A szokásos krémek nem hatnak, és a testem minden részén tünetmentes vagyok. Amit adtak azt csak két hétig használhatom az orvos szerint. Igazából azért aggódom mert hamarosan babát szeretnénk, és ha így marad szoptatni nem fogok tudni. Tisztelt Doktor! A mellbimbóm állandóan kiszárad, minden előzmény nélkül és mostmár több hónapja hogy heges. Besárgult a teteje és nem tudok mit kezdeni vele. A heg felreped de nem váladékozik és ha valamibe bele akad akkor apró darabokban lejön, majd újra hegesedik. Két különböző orvosnál voltam, azt mondák semmi gond, de mivel zavart többféle krémeket is kaptam. Nem egészen értem a dolgot, hisz még nem voltam kismama sem, a ruhákra figyelek, mert ekcémás vagyok, így az sem irritálhatja. Állandóan kenegetem, de mit sem használ, és most már nem csak zavar, de aggódom is. Várom kedves segítségét! Tisztelt Kérdező! Ne aggódjon, ez a tünet az atópiás ekzéma felnőttkori formájának kifejezője. Nagyon fontos a terület hidratációja, és a lehetséges provokáló tényező kiderítése, melyet Allergológia Szakrendelésen végeznek.

        WEBBeteg szakértő válasza a mellbimbó témában

        Tisztelt Kérdező!

        Próbálja meg Lipobase Repair krémmel kenni, és ha ez nem elég próbáljon meg rákenni egy kis Locoid krémet (sajnos ez csak receptre kapható).  Szedhet még egy kis antihisztamint is.

         Dr. Bodnár Edina bőrgyógyász

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-11-26 22:42:26; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 09:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés