• Befele forduló mellbimbó

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Par napja észrevettem zuhanyzás előtt hogy a bal mellbimbóm befelé fordul! Csomót nem tapintok, fájni semmim sem faj! Van két kamasz fiam, sajnos őket nem tudtam szoptatni mert nem volt tejem! Mamográfián még nem voltam, rákszűrésen az orvos kezzel atapintja mindig! Mit tegyek?

        Dr. Szalóczy Péter válasza a mellbimbó témában

        Kedves Kérdező! Ha csak alaki eltérés, ami nem szoptatottaknál gyakoribb, nincs jelentősége. De mindenképpen essen túl az első mammográfián, mert az ideje is itt van és a behúzódást tisztázza. Ezentúl évente panaszmentesen ismételendő lesz. Beutalót az alapellátás orvosa is adhat.


        Kérdés: 2018. április 06., 21:56; Megválaszolva: 2018. április 09., 11:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: