• Megnagyobbodott férfi mellbimbó

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Válaszadó! Egy kérdéssel szeretnék Önhöz fordulni. A bátyámról lenne szó. Amint már jeleztem 20. életévében jár,. Több alkalommal ellátogatott orvoshoz megnagyobbodott mellbimbója miatt, de eddig még nem kapott kielégítő választ, sőt azt kell mondjam, választ sem. Az érdekelne, hogy milyen okok lehetnek a háttérben, illetve mit ajánl, hogy közelebb jussunk a megoldáshoz. A bátyám, nem túlsúlyos és különösebb hormonális problémái sincsenek, legalábbis eddig nem derült ki. Mi a teendő? Eddig mindig csak azzal bocsátották el, hogy várjon, majd elmúlik stb. De már évek óta semmilyen változás nem észlelhető és nagyon zavaró. Köszönöm válaszát.

        Dr. Boros Miklós válasza a mellbimbó témában

        Tisztelt Kérdező! A serdülés során a hormonális változások idején a férfiaknak is meglévő emlőállomány megnagyobbodhat. Ez a legtöbb esetben átmeneti, de nem mindenkinél húzódik vissza ez az állomány. Legyen egy emlőultrahang és ennek eredményével keressen fel emlősebészeti szakrendelést, itt a férfiak problémáival is foglalkoznak.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 10., 14:27; Megválaszolva: 2011. július 12., 10:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: