Bőrproblémája van a kisfiamnak.

Üdvözlöm! A kisfiam hónalján először szeptember végén jöttek ki olyan elváltozások, amik úgy néztek ki, mintha egy vízhólyag elpukkant volna, tehát kb. kör alakú, piros, hamhiányos folt. Több volt egymás mellett, a hónalj legfelsőbb részén, majd a másik oldalon is megjelent, de inkább a hónalj körül a kar és a törzs belső oldalán. Házi gyermekorvos írt rá kenőcsöt Baneocint és Elocomos gyógyszertári kevertet, pontosan nem tudom hogy mi van benne. Kentem vele felváltva, el is tűnt. Úgy vettem észre, hogy az Elocomos jobban hatott rá. Ahogy a fiún eltűnt, teljesen kijött a húgán, a pelenka alatt (21 hónapos) mivel ő nem tudta elkaparni, ezért időben észrevettem a hólyagokat. Először egy halvány piros folt, majd egyre csak törlődik zavaros folyadékkal, aztán kifakad. Vele is orvoshoz mentem, neki másfajta kevert kenőcsöt írt a Baneocin mellé, amiben szerintem Betadine is van. Kentem vele, nagyon nehezen kezdett el javulni, mivel a pelenka is dörzsölte mivel, hogy a legnagyobbak a combhajlatban voltak. Inkább leragasztottam, hogy ne dörzsöljük a pelus, de őszintén szólva szerintem a Bepanthen Plus gyógyította be. Elmúlt neki is. Viszont a napokban a fiún újra megjelentek, de most már a feneke körül, a belső combján is, és sokkal ijesztőbben néznek ki, és azt mondja, hogy fáj. Mondjuk ahogy kinéz, fájhat is. Ez alkalommal a doktornő belsőleg is írt antibiotikumot. Külsőleg ugyan azt. De semmi konkrétat nem mondott, hogy mi lehet ez. Szeretném bőrgyógyásznak megmutatni, de ahhoz beutaló szükséges, így nem tudom az orvosunkat kikerülni. Ezért gondoltam, hogy megkérdezem Önt. Mi a véleménye? Kép feltöltés helyett itt ez a link: https: //drive.google.com/folderview? id=1AYX7P0-YstIhzGpZwdDp58dPdR8h9nCO

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza hólyag témában

Sajnos a képet nem tudom megnézni, mert az internetes kereső szerint nem található. Ha tud, próbálja meg a webbetegre a kérdés mellé feltölteni a képet.

Látatlanban azt tudom mondani, hogy érdemes lenne az érintett területről sebváladéktenyésztést venni, és célzott kezelést adni.

Kérdés: 2019. október 17., 09:46; Megválaszolva: 2019. október 17., 15:27
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Mi a véleménye a Doktornőnek a...
Tisztelt Doktornő! Érdekelne hogy mi a véleménye a mutatóujjamon látható hólyagszerű növésről. Nem fáj, nem kemény, időnként a hólyag...
Melanóma eltávolítás után milyen...
Mi ez a lilás duzzanat sérülés...
Fehér foltok a péniszen
Lipóma eltávolítás