Anyajegy elakparása

Tisztelt Doktornő, Ahogy a koràbbi kérdésben írtam, sikerült elvakarnom az anyajegyem/szemölcsöm. A felülete száraz és kicsit viszket is. Csatolva küldök fotót. A széle mintha cikcakkos lenne, nem tudom hogy ez a baleset következménye e. Vérezni nem vérzik, váladèkozni nem váladékozik. Mindenképp tanácsos kivetetni? Szeptember 12-én van időpontom bőrgyógyászhoz, addig ráér a személyes vizsgálat? Körömvirággal kenegetem, ekkor nem viszket. Zuhanyzás után azonban igen. Válaszát köszönöm! Kisollóval kivágtam belőle a szőrszálat. Norbert

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza a Anyajegy témában

A sérülés évek, évtizedek múlva beindithat malignizálódást, de ez nem azt jelenti, hogy ezért rögtön ki kell műttetni az anyajegyet. Szeptemberben vizsgáltassa meg bőrgyógyásszal, aki a további teendőket meg fogja mondani.

Kérdés: 2019. augusztus 19., 16:24; Megválaszolva: 2019. augusztus 27., 14:00
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Zsírmirigy kifakadása
Vitilligo, vagy más betegség jele ez
Bőrbetegsèg,szàjzùgnàl kiütès
Mi a teendő?
makkon gyulladás szerű hámosodás