Otthoni baleset

Tisztelt Doktornő, Pár nappal korábban valószínűleg belekapartam véletlen az anyajegyembe/szemöcsömbe. Ugyanakkor az is lehet, hogy a Flector váltott ki valami ilyen reakciòt, mivel korábban bekentem a területet. Az anyajegy/szemölcs felszíne száraz, spontán vérzés, alaki eltérèst nem tapasztaltam, talán mintha a szine változott volna. A bőr körülötte mintha gyulladt lenne. (Fotón lehet hogy látszik.) Természetesen bejelentkeztem a bőrgyógyászatra, 09.12-re kaptam időpontot. Indokolt lenne egy hamarabbi vizsgálat magán EÜ.-ben? Hámosítóval (Neogranormon) vagy bármilyen kenőccsel kell kenegetni, vagy nem szabad? (Áprilisi anyajegy vizsgálaton Farkas Beatrix prof. asszony rendben találta.) Válaszát előre is Köszönöm! Norbert

Dr. Bodnár Edina válasza Anyajegy témában

Elegendőnek gondolom a szeptemberi vizsgálatot. A kép alapján nem tűnik daganatosnak az anyajegy. Az enyhe gyulladás miatt kenheti Betadine kenőccsel.

Kérdés: 2019. augusztus 17., 20:10; Megválaszolva: 2019. augusztus 27., 13:57
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Apró anyajegy a talpamon
Tisztelt Doktornő! Figyelmes lettem egy aprócska kb mint 1mm barna anyajegyre a jobb talpamon, úgy emlékszem tavaly még nem láttam. Csatoltam egy...
Apró anyajegy a talpamon
Tisztelt Doktornő! Figyelmes lettem egy aprócska kb mint 1mm barna anyajegyre a jobb talpamon, úgy emlékszem tavaly még nem láttam. Csatoltam egy...
anyajegy lelet
Tisztelt Doktornő! A leletemen az alábbi információk szerepelnek, jól tájkoztattak, hogy nincsen semmi probléma a levett anyajeggyel. Makr.leír.:...
Anyajegy elakparása
Tisztelt Doktornő, Ahogy a korábbi kérdésben írtam, sikerült elvakarnom az anyajegyem/szemölcsöm. A felülete száraz és kicsit viszket is. Csatolva...
Túl sok anyajegy
Tisztelt Doktornő! Nemsokára megyek anyajegy ellenőrzésre eddig még kifejezett ellenőrzésen nem voltam.De nagyon izgulós fajta vagyok.Amióta...