Hirdetés
      • Túl sok anyajegy

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Nemsokára megyek anyajegy ellenőrzésre eddig még kifejezett ellenőrzésen nem voltam.De nagyon izgulós fajta vagyok.Amióta pajzsmirigy beteg vagyok több anyajegyem is lett.Most találtam párat amelyek számomra eléggé gyanúsak.Mellékelve küldöm a képet az egyikről.Van egy hasonló anyajegyem és kaptam is tavaly a bőrgyógyászaton egy prospektust,melyen rajta van mire kell figyelni.Nem nagy ez az anyajegy kb 3 mm nem tudom ez számít-e.Illetve a területén apró fekete pehelyszőrök is vannak.Állandó hormonproblémaim vannak(magas ösztrogénszint).Illetve 7 hónapja voltam teljes laboron ott minden rendben volt.Pajzsmirigyes vérvételen 1.5 hónapja voltam ott szoktak nézni süllyedést az rendben volt.(nem tudom ezek mennyire számítanak).Ezt a területet nem nagyon éri napfény.Tudom,hogy kép alapján nehéz bármit is mondani,de nagyon izgulok.Több hasonló anyajegyem is van.Ez jár valamilyen rizikóval?Ha mennem is kell valahova nyáron inkább 17 óra után megyek Válaszát előre is nagyon köszönöm!

        Dr. Bodnár Edina válasza a Anyajegy témában

        A kép alapján én nem látok okot az aggodalomra. Természetesen, amint teheti nézesse meg az anyajegyeit személyesen bőrgyógyásszal.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina

        Kérdés: 2019. július 31., 17:59; Megválaszolva: 2019. augusztus 01., 14:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő! Szeretném megkérdezni hogy a képen körömgomba látható e vagy ez lehet más is? Szaga nincsen fájni nem fáj. Válaszát előre köszönöm!
        Kedves Doktor Nő ! Kérdésem lenne hogy mára a páromnak Zöld folyása lett (büdös,zöld folyás) múlt héten már panaszkodott hogy fáj a vizelés azt hitte csak felfázás gondolom nem az lett belőle. Ez tényleg csak szexuális úton terjed ez a...
        Tisztelt doktor úr/doktornő! A következő dologban szeretném kérni a segítségét: 26 éves vagyok, pici gyermekkorom óta küzdök ajakherpesszel, ami viszonylag sűrűn újul ki. Az elmúlt években azt figyeltem meg, hogy akárhányszor bekenem az...
        T Doktornő kb 4-5 napja vettem észre a képen látható piros foltot, nem kemény , mintha a bőr alatt lenne.