Az Angioszarkóma nyomásra halványodik?

Tisztelt doktor Úr/Nő! Kérdésem az lenne, hogy a bőrben/bőrön megjelenő angioszarkóma elhalványul nyomásra? Például, mint egyes kiütések ha az ujjunkat ráhelyezzük, vagy üvegpohár tesztet végzünk rajta. Előre is köszönöm a válaszát!

Dr. Bodnár Edina válasza angiosarcoma témában

Az angiosarcoma valamennyire halványodik nyomásra, de nem tűnik el.

Megválaszolva: 2018. március 29.

Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek

Az angioszarkómát túl lehet élni?
Tisztelt Doktornő/Úr! Édésanyámnál 3 év angioszarkómát diagnosztizáltak, az előtte 8 évvel kapott sugárkezelés miatt (akkoriban emlőrák). 3 évvel ezelőtt...
Travocort krém újbóli használata
Műtéti heg kezelése
Lila foltok testszerte
Melanoma malignum nodulare cutis...
Szeborreás dermatitis
Tisztelt Doktornő! Szeborreás dermatitis-el diagnosztizáltak, kevert arcbőröm van, a homlokom rendkívül zsíros, miteszeres és pattanásos, az arcom többi része...